IMG_8406.JPG

Ten Sing fik stor julegave

  Til Ten Sings julefrokost kort før jul dukkede uventet besøg op med gave på 10.000 kr.

  Da Ten Sing Kolding afholdte julefrokost den 13. december 2017 blev de afbrudt i pakkelegen af Jacob og Jens fra det tidligere GospelGroove, som kom med en uventet julegave til Ten Sing.

  GospelGroove var et gospelband, som blev stiftet i 2005 af bl.a. tidligere Ten Sing folk. GospelGroove drog rundt i Danmark og spredte nyere gospelmusik til folket. I 2015 afholdte bandet afskedskoncert, og foreningen GospelGroove har siden ligget i dvale.

  På foreningen GospelGrooves generalforsamling i efteråret 2017 blev det besluttet at lukke foreningen. I følge vedtægterne skal foreningens midler gives til kirkeligt børne/ungdomsarbejde, hvis foreningen lukkes. På generalforsamlingen var der slet ingen tvivl; Midlerne skulle tilgå Ten Sing Kolding.

  Den 13. december blev der således overdraget 2 nyindkøbte mikrofoner samt et kontantbeløb på 9.626,92 kr.

  "Vi er meget glade for gaven", udtaler Malthe fra Ten Sing. "Vi manglede meget nogle nye mikrofoner, og med pengene vil vi kunne holde vores anlæg up-to-date i den kommende tid. Vi vil også bruge lidt penge på at få udviklet en video om Ten Sing, så vi kan reklamere lidt på bl.a. Facebook."